dimecres, 1 de maig del 2013

GAME OVER (Fundació Guttmann)

En el marc de les activitats organitzades dins d'aquest projecte, a l'INS Joan Solà hem dut a terme el taller Game Over, patrocinat per la Fundació Guttmann, amb l'objectiu de sensibilitzar els joves abans d'enforntar-se a activitats de risc, ja sigui en l'oci o en la conducció.

5 comentaris:

Iria Agustí ha dit...

Per mi, aquesta xerrada va ser de les millors, i penso que era necessària fer-la ja que em va impactar molt. A més a més, ajuda a fer conscients a la gent del perill dels vehicles i de la seguretat, perquè teníem un cas real a davant que ens ho explicava tot amb detalls des del seu punt de vista quan va passar per aquella experiència tant horrible.
Em va fer pensar en moltes situacions i casos en que podríem patir un accident de trànsit o de qualsevol altra cosa (com per exemple, un accident de treball), i gràcies als consells de l'home ara vigilaré més en un futur.

Anònim ha dit...

A mi em va impactar moltíssim el vídeo que ens va ficar, on es sentien els horrorosos sons d'un accident. Penso com la Iria, el fet de que ens ho expliqués una persona a la que li havia passat i veure com havia superat la situació em va fer reflexionar bastant.
Molt interessant la xerrada.

Mireia Carré

Marc Hortet ha dit...

Trobo molt bé que ens recordin que un accident és cosa d’uns segons, I que ens mentalitzin que no hem de fer tonteries al volant ni a la carretera per la teva pròpia seguretat i la dels altres.

Joan Puñet Castro ha dit...

La xerrada hem va fer reflexionar molt, perquè encara que estiguem tan acostumats a conduir, ens hi estem jugant moltíssim més la vida que no pas si anéssim amb altres mitjans. La gent que té un accident greu amb un vehicle, es que ja no pot fer el que feia, es molt dur posar-te a la pell d'aquestes persones.

Martina Duque (3rB) ha dit...

Vaig trobar molt bé que un noi jove, que havia patit una accident greu d'aquest ens vingués a conscienciar una mica, que un segon et poc canviar tota la vida sencera. Vaig intentar ficar-me a la pell d'aquell noi, però, no m'ho puc imaginar.
Hem vaig quedar molt parada al sentir tota la història i al veure altres casos al vídeo.

Martina Duque