dimarts, 9 d’abril del 2013

CARTES AL DIRECTOR

Aquí en teniu una de mostra. No comença amb l'encapçalament clàssic (Sr. Director,) però és molt significativa com a exemple de la utilitat que pot tenir aquest espai al diari.


diumenge, 24 de març de 2013

GRÀCIES SR. JUANJO

Alumnes de 5è de l’escola Ramon Farrerons de Bell-lloc d’Urgell

Som la classe de 5è de l’escola Ramon Farrerons de Bell-lloc d’Urgell. El director de l’escola, el Sr. Juanjo Berniz, es jubila i volem agrair-li tot el que ha fet per nosaltres.
Fa més de 30 anys que va venir al nostre poble i ha donat classes als nostres pares, tiets, germans i a nosaltres.
Volem que sàpiga que estem molt contents d’haver compartit tants moments feliços amb ell com ara: les lliçons, excursions, celebracions, històries i sobretot els seus dibuixos tan bonics, les seves idees tan brillants i els murals de l’entrada de l’escola.
Gràcies per ser tan bon mestre, bon director i bona persona.
Gràcies per haver solucionat els problemes que hem tingut, per protegir-nos, gràcies per ser tan amable i comprensiu amb nosaltres.
Per tot això pensem que el Sr. Juanjo forma part de les nostres vides i sempre el recordarem.
Esperem que li vagi molt bé en aquesta nova etapa de la seva vida.

31 comentaris:

Joan Puñet Castro ha dit...

Sr. director del Segre,

Sóc un noi d’Alguaire, i el voldria felicitar perquè la feina de director de diari no és gens fàcil, ja que sempre m’he preguntat la feinada que deveu tenir totes les nits de l’any, apart d’algunes petites pauses que feu quan és Nadal i ben poca cosa més. El vull felicitar perquè el Segre és un diari molt popular i de qualitat perquè la gent de Lleida el compra molt i el llegeix molt, però últimament amb això de la crisi, la gent deixa de comprar els diaris. Ara que ens hem d’apretar el cinturó, les persones deixem de comprar el més innecessari i comprem solament el fonamental per a sobreviure.
Joan Puñet Castro

Laura Navarro (3r C) ha dit...

Sr. Director,
M’agradaria donar les gràcies a l’estat Europeu per als diners que subministra a les escoles i instituts per a que els alumnes puguin viatjar sense haver de pagar gran quantitat de diners per poder fer-ho. Sobretot sabent els problemes econòmics que hi ha avui en dia a gran part d’Europa.
També vull agrair a aquells professors que s’animen a viatjar amb nosaltres, sabent que es tota una responsabilitat endur-nos fora del país.

Laura Navarro.

Martina Duque (3rB) ha dit...

Sr. Director,
Voldria comunicar i animar a la gent de Lleida i dels seus voltants a participar a la V Marxa Popular del Segrià el proper diumenge dia 14 d'Abril, al mati. Es una caminada de 20 km, divertida i molt entretinguda per fer amb amics o amb la família.
Fer esport sempre va bé!

Animeu-vos, val la pena.

Atentament Martina Duque
DNI: 48251665
Adreça: C/Magallanes n:22
Vilanova de Segrià

Unknown ha dit...

Benvolgut senyor director,
Llegeixo freqüentment aquest diari, i m'agradaria dir-li que hi trobo a faltar una secció destinada a pàgines web, és a dir, les pàgines més noves amb funcions variades però molt útils, que n'opina la gent, aplicacions per a mòbils... Crec que amb la societat tant tecnològica de la qual disposem actualment aquesta secció hi fa falta.

Ben cordialment,

Nerea Moreno, 49255177X

Maria Prunera (3rA) ha dit...

Benvolgut Sr Director,
Amb aquesta carta voldria agraïr a l'Hospital Arnau de Vilanova i concretament, al servei de cirurgia, la seva gran tasca a l'hora d'atendre; pel bon tracte tant familiar i tant humà que dona confiança i una bona estada. Opino que de la mateixa manera que hi ha gent que es queixa, també s'ha de reflectir la bona feina que fan.

Atentament,

Maria Prunera.

Tània Bosch Pifarré ha dit...

Sr. Director,
Amb aquesta carta voldria comunicar-li que m'agradaria que en la secció d'esports també hi sortissin més noticies sobre altres esports, com la gimnàstica rítmica i artística, ja que casi sempre aquestes noticies són generalment sobre futbol i bàsquet. D’aquesta manera hi hauria gent a qui l’interessa aquest tema i li agradaria llegir noticies sobre això.
Atentament,
Tània Bosch Pifarré

Anònim ha dit...

Sr. Director,
Voldria donar les gràcies a la gent que va col·laborar i va donar diners per la gent amb càncer. Gràcies a les nostres petites aportacions cada dia poden investigar més.

Cordialment,
Alba Nieto

Anònim ha dit...

Sr. Director,
Vull agraïr a l'Alcalde Torrefarrera, Sr. Jordi Latorre la instal·lació d'un pas de vianants elevat al costat de la porta d'entrada de l'Institut Joan Solà. Això evitarà, que els vehicles que circulen per aquest tram, hagin de reduir la velocitat, la qual cosa ens aportarà més seguretat a les hores d'entrada i sortida escolars. Amb aquest fet, l'Ajuntament demostra sensibilitat envers una problemàtica existent de seguretat viària en hores puntuals.

Mireia Carré Talarn

Iria Agustí Gracia ha dit...

Estimat Sr. Director,

Voldria que publiquéssiu aquesta carta perquè li vull mostrar els meus agraïments a la meva família. Han estat 14 anys junts amb mi, ajudant-me a entendre millor les coses, a escollir, ensenyant-me a captar el valor del que realment és important, donant-me suport en els bons i en els mals moments, fent-me treure un somriure ja de bon matí i demostrant-me el seu amor i apreci dia a dia, cada cop més.

Per això i molt més, els hi vull dir que sempre estaré al seu costat, perquè gràcies a tota la meva família sóc qui sóc.

Atentament,

Iria Agustí Gracia (3r B)

DNI: 49382589W

Sergi Batuecas Cervantes ha dit...

Estimat Sr. Director,

Agraeixo la construcció d'aquest nou institut ja que ens hem unit com a companys i com a familia, encara que sigui un espai petit també és productiu ja que ens coneixem alumnat i professors i va creixent any a any.

Atentament,

Sergi Batuecas Cervantes (3r B)

DNI: 48251138 J

Anònim ha dit...

Sr. Director

Fa molt de temps que em preucupa un tema tant important com la privacitat a internet. La politica de privacitat de dades a internet em te molt mosquejat.Continuament estem escoltant noticies relacionades amb judicis y demandes relacionades amb la 'mala praxis' de empreses com Facebook,Twitter,Google,etc.La ultima cosa que he llegit a internet sobre la vulneració de informació provada esta relacionada amb Google. Segons sé, el ''gran buscador'' escaneja automaticament els mensatges de correu electrònic que enviem a través de Gmail i després utilitza aquesta informació privada per mostrarnos anuncis y publicitat web relacionats amb el tema de la conversació del correu. Es que no en tenen prous de diners que ens han de violar la nostra privacitat? Li escric aquesta carta per informar a la gent dels grans peró amagats problemes de internet.

Atentament,

Armand Codina Rius (3r A)
DNI: 554647867 A

Anònim ha dit...

MARC BERTRAN MELINES

CARTES AL DIRECTOR

Benvolgut,Sr Director
Tots aquests anys de satisfacció i alegria , la teva carrera com a director s'ha acabat i jo li voldria agrair-li els moments, tan feliços que em viscut a l'editorial, qui ho havia de dir que un dia marxaria.
Hi va haver un dia que em va marcar per tota la meva carrera periodistica, va ser el dia que vosté em va dir que podria arribar lluny.
Gracies per la seva atenció
Atentament , Marc Bertran Melines

DADES PERSONALS

ANYS:20
DNI:84639188H
NOM:MARC BERTRAN MELINES

Florin Bolohan ha dit...

Sr. Director
M'agradaria agrair la biblioteca d'Alguaire amb el bon funcionament i atenció juntament amb la blibliotecaria, que fa tot lo possible perquè tinguis una bona estada i no hagis d'esperar molt.

Cordialment, Florin Bolohan

Florin Bolohan (3r C)

INS JOAN SOLÀ ha dit...

Sr Director,
La setmana passada vaig arribar d'un viatge molt llarg. Vaig anar a l'Àfrica, concretament a Mali, per participar en una ONG i poder donar als nens i nenes d'allà la protecció i l'alimentació que necessiten.
Junt amb dos companyes meves vam aconseguir construir un hospital i un col•legi.
Al col•legi vam començar treballant amb dibuixos dels llocs que a ells els hi agradaria anar, per això m'agradaria que els pogués publicar al diari, ja que per aquells nens i nenes seria un bon record.

Atentament, Anna Nadal.

Anna Nadal Bañeres, 3r B

INS JOAN SOLÀ ha dit...

CARTA AL DIRECTOR DEL SEGRE
Critica sobre els passos elevats

Senyor Director,

Soc un alumne del institut Joan Sola de Torrefarrera. Davant de l’institut estan construint dos passos elevats que estan ben fet perquè protegeixen els vianants i ralentitzen els cotxes. Però seria útil també educar els vianants i castigar els conductors que van massa ràpid. Per acabar, els passos elevats son molt lletjos i fan mal a l’esquena quan estem al cotxe.
No hauria una altra solució?
Cordialment,

Paul Larrigaudière

Xavier Sipan ha dit...

Senyor Director,
A mi m’agrada molt veure el futbol per la tele perquè m’emociono veient-ho i celebrant els gols que fan. Els animals, el futbol, la tele, l’ordinador, anar de vacances, la wii, quedar amb els amics...etc. I també llegir, i anar als llocs, són les coses que m’agrada fer.
Atentament
Nom: Xavier Sipan Miquel Data: 17-04-13 Curs: 3r ESO – B

INS JOAN SOLÀ ha dit...

Sr. Alcalde de Torrefarrera
He vist els carrers de Torrefarrera últimament estàn una mica bruts, podríam fer torns de veins per netejar-los així ajudem als treballadors de residus urbans.

Atentament Pau Bertran Melines


PAU BERTRAN MELINES

Unknown ha dit...

Sr director,
M'agradaria demanar-li que dediquéssiu un espai al poble per adolescents, ja que no som majors per sortir de festa i les tardes són bastant avorrides. de manera que poguéssim estar amb la colla escoltant música, jugant a jocs o parlar, sense necessitat de baixar a la ciutat.
JUDIT PANADÉS CABRÉ

Unknown ha dit...

Sr. Director,
M'agradaria agrair al Club de Botifarra d'Alguaire totes les activitats que fan per a que hi vaigin més joves perquè ultimament només hi juga la gent gran.
També l'animo a participar-hi ja que són molt divertits i entretingus.

Júlia Domingo Martí

Anònim ha dit...

Sr. Director

Soc un alumne de 3rC,m’agradaria que l’ institut sigui més net i ordenat,que als lavabos no fessin pesta i que reparessin els danys del institut.

Daniel Varza

Anònim ha dit...

Sr. director

m'agradaria que aquest institut sigués mes ordenat i net, i que en els dies de fred possessim la calefacció si es pot.

Salutacions : Quim Febas

Anònim ha dit...

M´agradaria agrair al alcade que ens va perdonar per fer una malifeta vastant gran , gracies per deixarnos el poliesportiu per fer educaio fisica


alex antunez 3rc

Marc Masip ha dit...

Senyor director,
Agraeixo molt que estiguem en aquest institut,però crec que tindriem que ampliar el terreny ja que estem tots molt apretats i per a jugar a fútbol es un mica difícil i l'aula dels ordinadors la tindriem que ampliar una mica mes però per lo demès m'hagrada molt.

Gràcies: Marc Masip

Arnau Satorra ha dit...

Estimat senyor director,
La finalitat d'aquesta carta és adreçar-me al cos de bombers per agraïr l'esforç que van fer el passat dijous 9 de març arriscant-se la vida per apagar el foc d'un edifici situat al Prat de la Riba (LLeida)i aconseguint així salvar moltes vides, d'entre elles la de la meva àvia Pepa.

Gràcies per la seva pàciencia i ajuda.






as

polcervera4 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Alex Abad ha dit...

Senyor director,
crec que aquest institut a set un gran èxit ja sigui per la mà d'obra(barracons).
L'únic inconvenient es que a l'estiu al pati fa molta calor i hi ha pocs llocs on aïllar-se de la calor, també pocs llocs on sentarse(3 bancs).Cosa que a l'hivern no passa ja que poder anar al menjador.

Anònim ha dit...

Sr. Director
Agraeixo a la directora de l'institut Joan Solà que segueixi fent activitats per al centre, però demano que per als alumnes de 3r sen faiguin de més adequades per a la nostra edad.
Xavier Ricart

Polcervera4 ha dit...

Sr. Director,

Volia agraïr-li a l'alcalde de
Torrefarrera que ens va perdonar perquè vam fer una cosa molt mal feta,uns quants de la classe. LLavors vam anar a parlar amb ell sobre el que havia passat i ell ens va donar un vot de confiança, en que no u tornaríem a fer, i així podem seguir fen educació física al pavelló.

Unknown ha dit...

Sr. Director, M’agradaria comunicar a la gent d’Alguaire i de la comarca del Segrià ,anar a la Festa Major d’Alguaire els dies 24,25 i 26. Es una festa major molt , divertida i econòmica ja que farem una xocolatada popular que hi podrà menjar-ne tothom també a la nit dels dies 24 i 25 hi aura un concert fins a les 8 del mati .
Espero que els hi pugui agradar la festa major,
-----------------------------------
Cordialment Francesc Contreras Pérez
DNI: 5689083-X
-----------------------------------

Anònim ha dit...

Voldria que publiquéssiu aquesta carta perquè m'agradaria donar les gracies a tots els meus amics, per estar sempre al meu costat, quan més ho he necessitat! I dir-los que son molt importants per mi, i que no els voldria perdre mai.

Atentament

Cati Jireghescu ( 3rA )

Núria Nadal Bañeres 3rC ha dit...

Sr. Director,
M’agradaria demanar-li que ja que el casal d’Alguaire sol es fa servir els Diumenges pel ball o per alguna festa, un dia a la setmana, com per exemple els Divendres, ens el podria deixar als joves d’Alguaire per passar l’estona i jugar amb algun joc.

Cordialment, Núria Nadal.