dimarts, 23 d’abril del 2013

FELIÇ DIADA DE SANT JORDI!

Per celebrar aquest dia tan bonic tenim una combinació ideal: una rosa feta amb un full de llibre. I, si voleu aprendre a fer-ne, la pàgina es diu Ocells al terrat. Hi trobareu moltes idees per fer roses de Sant Jordi i altres coses.

Per cert, quin llibre heu regalat? Us han regalat? Us heu regalat?

23 comentaris:

Esperança Solans ha dit...

Jo m’he comprat "El retorn de Macbeth" de Francesc Puigpelat, que reprèn la mítica tragèdia de Shakespeare a través dels fills de Macbeth i Banquo fins que es compleix la profecia de les bruixes.

Tània ha dit...

En aquest sant Jordi m'ho vaig passar força bé, però quan vam anar al local social em vaig aburrir una mica. A l'hora de preparar les roses m'ho vaig passar molt bé, encara que anavem una mica estressats! Però en general força bé!

Unknown ha dit...

En aquest Sant Jordi va estar molt bé,millor que els anys anteriors!, però hem vaig aburrir una mica al local social, però en general va estar força bé!:)


Amanda Correia

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Jo he regalat "El psicoanalista" de John Katezenbach.
Crec que a ma mare l'hi agradarà perquè l'hi agraden molt aquets tipus de llibres.

Xavier Ricart Nadal

Alex Abad ha dit...

En aquest sant Jordi crec que a set el millor dels últims anys i m'han regalat un llibre: Tirant lo Blanc, de Joanot Martorell.

Anònim ha dit...

Aquest Sant Jordi he regalat el llibre l'Illa del Tresor, de R.L.Stevenson.
A l'institut vaig estar amb un grup de gent preparant les roses que la gent ens havia encomanat.

Va ser un bon dia!

Mireia Carré

Anònim ha dit...

aquest sant jordi mu e pasat vastant be , preparant la gim cama n i mirant la gent com u feie els atres , espero qany que sigui paregut pero amnb mes probes

Marc Masip ha dit...

Aquest sant Jordi m'ho vaig passar molt bé participant en totes les activitats que ens van preparar. També em van regalar un llibre que es diu: Diari de Grec.

Marc Masip ha dit...

Aquest sant Jordi m'ho vaig passar molt bé participant en totes les activitats que ens van preparar. També em van regalar un llibre que es diu: Diari de Grec.

Florin Bolohan ha dit...

Aquest Sant Jordi m'ho vaig passar bastant bé, més que els anys anteriors. Encara que les hores, en fer el mini drac i la rosa, em vaig aburrir bastant.

Florin Bolohan

Pol cervera4 ha dit...

Jo m'he comprat el llibre de kilian Jornet ''corrèr o morir''. M'he comprat aquest llibre perqè magrada molt el esport i perque tracta sobre la capaçitat de superació d'un mateix.

Jo crec que aquesta celebració esta molt bè perque reivindica la historia de catalunya i sobre la indepèndencia.

Laura ha dit...

Aquest Sant Jordi vaig anar a Lleida i hem vaig comprar el llibre titulat La segunda vida de Bree Tanner. A part, li vaig comprar una rosa a m’ha mare i un llibre a la meva germana.
Al matí m’ho vaig passar molt bé, a l’ institut vam fer diverses activitats de Sant Jordi que van ser bastant entretingudes.

Laura Navarro Crevillén 3rC

Unknown ha dit...

Aquest Sant Jordi m'ho he passat molt bé, vaig ser organitzadora de la gimcana, estava a la prova 18 que consistia en maquillar a la gent, al final del dia m'han regalat 2 roses.

Anna Miret


Joan Puñet Castro ha dit...

Jo vull dir el llibre de La Caiguda dels Gegants, del Ken Follet. Jo no m'he comprat aquest llibre, és del meu pare. Parla dels difícils anys de la Primera Guerra Mundial, les revolucions russes, i aquests temes històrics.

Unknown ha dit...

Aquest Sant Jordi ha set entretingut, em vaig aborrir una mica al local social, pero després a la gimcana m'ho vaig passar bastant bé.
Vam ser els guanyadors de 3r, jo la Amanda la Laura Navarro, la Maria Manen i el Arnau Satorra.
Al arribar a casa em vaig trobar amb 2 roses per a mi.

Judit Arjona Moreno

Anònim ha dit...

Aquest Sant Jordi me’l hepassat molt be amb la família i amics a la platja.
Va ser un dia molt bonic per jo.
Daniel Varza

Anònim ha dit...

Aquest sant jordi ho he passat molt bé, un gran dia.

Salutacions: Quim Febas

Josep Diaz ha dit...


Aquest Sant Jordi m'han regalat un llibre de l'Eduard Punset el llibre es diu: viaje al optimismo i encara no l'he començat a llegir però la gent parla força be dels llibres que té, suposo que m'agradara. Referent a la diada que vam celebrara aquí a l'institut penso que en general totes les activitats van estar molt bé, especialment la gimcana.


INS JOAN SOLÀ ha dit...

El dia de Sant Jordi vaig intecanviar llibres a la parada de l'institut i vaig fer un drac amb una pinça d'estendre la roba. Va ser un dia molt bonic!!!
Paul

Xavier Sipan Miquel ha dit...

El dia de Sant Jordi jo no vaig fer res especial, nomes que a l'escola de Jardineria nos van comentar un comentari de la part del cos i a la meva mare li van donar una rosa i a la meva germana també li van donar una rosa. Pero el meu pare a mi em volie compra un llibre pero no tenie quartos. I vaig veure que aquí vam fer la despedida del Lassana i aixó va ser per Sant Jordi i vam veure Taronjada i vam menjar Patates i Avellanes.

Unknown ha dit...

Aquest Sant Jordi, per mi, ha estat el millor que hem fet a l'institut ja que aixó de preparar les roses va estar molt bé i a més era per una bona causa. Ara que ja sabem com funciona l'any que bé ho podem tornar a fer. El taller de roses hem va agradar molt però les actuacions no hem van agradar massa.
A casa m'han regalat el llibre "cançons per a la paula" de Blue Jeans. Sembla força interessant.
JUDIT PANADÉS CABRÉ

Iria Agustí Gracia ha dit...

Aquest Sant Jordi m'ha agradat bastant, tot i que l'hora de les actuacions se'm va fer una mica llarga i la de la gimcana una mica curta.

A mi em van regalar dues roses i un llibre que es titula "La família feliç", de David Safier. Crec que màgradarà bastant, perquè em vaig llegir un llibre d'aquest autor i quasi sempre els fa de comèdia.